Четвер - День дружби

У четвер в нас синій колір. День дружби ми поєднали з Днем довкілля.Тема дня: «Чиста вода – довге життя».  Синього так багато на нашій планеті і він має дуже важливе значення для нас. Це колір повітря та легкої води — струмків та річок. Це колір вічності, таємниці та глибокого спокою. Синій вважається кольором інтуїції. Він стимулює мислення.  На Сході він символізує істину і спокій. Синій колір допомагає очистити свідомість від непотрібних думок, заспокоїть тривогу.
Символічно відповідає воді, флегматичному темпераметру. Підходить для тих, кому не вистачає свободи.Синій – це єднання з навколишнім, розряджена емоційність, готовність до естетичних переживань і натхненних роздумів.
 Кольоровий тиждень увібрав в себе всі яскраві, теплі і приємні кольори. І у четвер був Днем добра, любові, дружби і щирості — любові до рідної школи, сім’ї, свого міста. Добра — до природи, яка нас оточує. І Надії, що наша рідна Україна, скоро стане мирною, вільною і всі її захисники повернуться додому живими.
   Ми ще зовсім маленькі, але щирості, якою наповнені наші серця, вистачить на всіх, хто нас любить і розуміє. Вчимо позитивно мислити, мріяти, добиватись поставленої мети.
Протягом дня : вправи "Асоціативний кущ", "Синій ланцюжок", "Кольоровий настрій", цікава інформація про синій колір, читання вірша і казки про колір, продовжили робити колективну аплікацію на дошці, зав'язували сині стрічки своїм друзям і кожна дитина приклала свої долоньки, до того, щоб наша планета стала екологічно чистою.





























Немає коментарів:

Дописати коментар

 
Блог вчителя початкових класів Радчук Віти Миколаївни © 2016